Dataconversie

Voor onze (nieuwe) klanten verzorgen wij dataconversies.

Werkwijze

Het is altijd zo dat wij de conversie 2 keer voor u uitvoeren. De eerste keer krijgt u de conversie ter evaluatie en controle. U geeft ons uw bevindingen en wij maken indien dat nodig is nog de laatste aanpassingen. Op het moment dat u daadwerkelijk overstapt naar DiamondR of Bucoso zorgen wij nogmaals voor een volledige conversie. Zodoende verliest u geen data en kunt u probleemloos verder werken.

Eijsink / Jupa

Voor Klanten van het Eijsink/Jupa pakket hebben wij een volledige conversie beschikbaar. Klanten, Artikelen, Reparaties, Groepen, Verkopen (ook de historische) kunnen wij voor u converteren. De kosten bedragen € 750,00.

JSP / JoroSoft

Wij kunnen de database geheel converteren met behoud van de typische JoroSoft artikelnummering De kosten bedragen € 600,00.

De Bruin

De database van de Bruin kunnen wij ook voor u converteren. Tot op heden kunnen wij wel de actuele voorraad geheel overnemen, met de klanten/leveranciers e.d., de historische verkopen evenwel (nog) niet. De kosten bedragen € 600,00.

GBS

De Database van GBS kan ook geconverteerd worden met (nog) een uitzondering voor de historische verkopen. De kosten bedragen € 600,00.