BESTE_GOUDSMID_LOGO

“BesteGoudsmid is de etalage voor de goudsmid op het Internet”

Goudsmeden kunnen zich gezamenlijk aanmelden op deze website en sieraden die zij hebben gemaakt aanbieden.  Op die manier proberen wij het werk van de goudsmid beter onder de aandacht van het publiek te brengen.  De site is heel nadrukkelijk geen webshop waar men kan kopen. De website heeft uitsluitend tot doel om de geïnteresseerde en de goudsmid bij elkaar te brengen.

Op de site kan een geïnteresseerde zijn interesse laten blijken en e-mail gegevens achterlaten. De goudsmid krijgt deze gegevens in de vorm van een e-mail toegestuurd en kan contact opnemen. De goudsmid weet ook direct voor welk sieraad belangstelling bestaat.

Sieraden die zijn verkocht kan de goudsmid van de site afhalen of aanmerken als gereserveerd/verkocht. Op die manier ontstaat ook een goed portfolio van de goudsmid.

Op basis van een abonnementsregeling betaald de goudsmid mee om de site te promoten en “vindbaar” te maken op internet.

Om te zorgen dat wij eerst een breed assortiment van een grote groep goudsmeden op onze site krijgen, hebben wij besloten om tot  1 januari 2016 de site geheel gratis te houden. Zodra wij de abonnementen gaan invoeren is iedereen vrij om te beslissen om mee te blijven doen of niet.

 

Schrijf u nu in op de site, deze is tot 01 januari 2016 geheel gratis!!!