News

NewNordic messen i Bella Centret

  Van 25 tot 27 augustus 2017 heeft onze vertegenwoordiger in Denemarken deel genomen aan de voornaamste juweliersbeurs in Denemarken. Vanaf nu is er een lease versie in Denemarken      beschikbaar. waarvoor veel belangstelling blijkt te bestaan.  Verder zijn er presentaties gegeven met de gekoppelde OpenCart Webshop en een “sneak preview” van onze RFID module.

Meer

Geen Licentieprijzen DiamondR meer…

Wij gaan het anders aanpakken….. Wat blijft is het juwelierssysteem met uitgekiende, zeer uitgebreide en gebruikersvriendelijke modules. Wat gaat verdwijnen is de licentie prijs en de begeleidingskosten. Dat systeem is niet meer van vandaag dus daar stappen wij vanaf. Vanaf heden is DiamondR te verkrijgen in een abonnements-vorm , gewoon een klein bedrag per maand(…)

Meer

11 april 2016 Epura en partners presenteren in Gent (b)

Locatie : Holiday inn Gent Expo Adres: Maaltekouter 3, 9051 St  Denijs-westrem, België  (nabij GENT) Aanwezig: Epura BV. banden en batterijenservice van leeuwen Sieraden de Bokx uurwerkhersteller   Tijd: Van 10.00 uur tot 21.00 uur. U bent op elk moment welkom. Wij presenteren: Een volledig juwelierssysteem met kassa en alle hardware onder de € 2000,00.(…)

Meer

Nieuwe module Marge regeling

Nieuwe module Marge regeling

Als u een horloge of sieraad van een particulier inkoopt is dit een zgn.  ‘marge’ artikel en valt ook direct onder de fiscale ‘margeregeling’  het inkopen van een particulier komt steeds vaker voor. om die reden hebben wij DiamonR uitgebreid met een nieuwe module. Deze module is beschikbaar vanaf versie 4.1.1425. Registreren van de klantgegevens met(…)

Meer

Watch-site Kiest voor DiamondR

Watch-site Kiest voor DiamondR

Watch-site is een juwelier in nieuwe en gebruikte horloges in het premium segment.  Naast een goed voorraadbeheer en een eenvoudige kassa was het voor de Watch-site belangrijk dat BTW marge transacties correct worden afgehandeld door de software. Daar konden wij in voorzien.

Meer

Juwelier Pijpers kiest voor DiamondR

Juwelier Pijpers kiest voor DiamondR

Juwelier Pijpers is een begrip in Nijkerk en omstreken. Al meer dan 80 jaar en 3 generaties een absoluut begrip.  Vertrouwd, degelijk en vakmanschap straalt er van alle kanten af.   Onlangs werd de beslissing genomen om met betrekking tot de automatisering een grote stap te zetten.  DiamondR werd aangeschaft met een Touchscreenkassa.  Al na enkele(…)

Meer

Juwelier Vanhoutteghem

Juwelier Vanhoutteghem

Juwelier Vanhoutteghem  is een toonaangevende juwelierszaak in Gent (B).  Deze prachtige zaak in het top-segment ademt professionaliteit uit in alles. naast topmerken als Breitling en Mont Blanc  heeft dochter Lien heeft haar eigen sieradenlijn. Tegenover de zaak heeft Juwelier Vanhoutteghem een  Trendzaak, genaamd Youngwatch.   Begin 2014 werd besloten om over te stappen op DiamondR met(…)

Meer

BesteGoudsmid.nl

BesteGoudsmid.nl

BesteGoudsmid.nl  is de ideale website waar de goudsmid zijn werk kan laten zien.  Sinds de start hebben zich gestaag nieuwe goudsmeden aangemeld bij de site.  De afgelopen maanden zijn gebruikt om ervaringen op te doen en om de siste technisch nog te verbeteren en te volmaken. Inmiddels wordt de site al regelmatig bezocht en hebben(…)

Meer